Aan de slag!
Kom stage lopen bij TRILO

Delen:

Je hebt er vast wel eens over gehoord: jongeren die stage lopen en niet meer mogen doen dan opruimen, schoonmaken en vegen. Bij TRILO geloven we daar niet in. Jij bent nog in opleiding en je wilt natuurlijk aan de slag met je vak. Wij bieden jou die mogelijkheid. Je gaat meteen meedraaien met onze projectteams en bouwt dus zelf mee aan een van de vele machines die we maken. We zijn benieuwd hoe jij met je frisse blik tegen onze organisatie en onze manier van werken aankijkt. Misschien heb jij wel een goed idee waarmee wij ons werk nog beter kunnen doen? We dagen je uit!

 

We nodigen je uit

Als jij interesse hebt in een stageplaats waar geen dag hetzelfde is en waar je mag meedenken en meewerken aan een mooi, technisch product, dan nodigen we je uit. Volg jij een technische opleiding en wil jij je verder ontwikkelen in je vak, kom dan eens kennis maken.

Zie jij jezelf wel stage lopen bij TRILO?

Reageer dan direct hieronder! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel of WhatsApp mij, Alies Zeck, op 06-83208498 of mail naar az@trilo.com

Na jouw reactie neem ik telefonisch contact met je op om even kort kennis te maken en jouw eventuele vragen te beantwoorden. Ik zie jouw reactie graag tegemoet!

Stuur ons een berichtje

Solliciteer direct